Zeevruchtenstamppot

ZeevruchtenstamppotIngrediënten voor 4 personen:

  • 1 ui
  • 2 venkelknollen
  • 50 gram boter
  • 200 gram zeeduivel
  • 1 kg aardappels
  • 50 gram zeekraal
  • 50 gram gare mosselen
  • 25 gram gepelde garnalen
  • 1 eetlepel pernod
  • 1 eetlepel tomatenpuree
  • zout
  • peper
  • 100 gram veldsla

Bereiding:

  1. Pel en snipper de ui en snijd de venkelknollen in stukjes. Verwarm de boter in de koekenpan en fruit hierin de ui en de venkel. Voeg de blokjes zeeduivel toe en bak deze gaar.
  2. Kook de aardappels gaar en laat ze uitlekken. Stamp de aardappels tot puree. Kook de zeekraal enige minuten in kokend water. Roer de helft ervan door de stamppot.
  3. Meng de vis, de mosselen en de garnalen erdoor en breng op smaak met pernod, tomatenpuree, zout en peper.
  4. Garneer met veldsla en de overgebleven zeekraal.
Bron: Davi-Recept
Bereidingstijd: 30 minuten
Voedingswaarde per persoon: 390 kcal
Print dit recept Print dit recept    

Geef punten: 1 stip = slecht2 stippen = matig3 stippen = voldoende4 stippen = goed5 stippen = SUPER! (Er heeft nog niemand punten gegeven)
Loading ... Loading ...
 

Laat een reactie achter

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Details weergeven

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close