Warme kaneelappeltjes met speculaasijs

Warme kaneelappeltjes met speculaasijsIngrediënten voor 4 personen:

  • 2 grote appels (jonagold)
  • 1 theelepel kaneel
  • 1 eetlepel suiker
  • boter
  • speculaasijs (bak 875 ml)

Bereiding:

  1. Schil 2 grote jonagold appels, verwijder het klokhuis en snijd ze in dunne partjes.
  2. Bestrooi met 1 tl kaneel en 1 el suiker.
  3. Smelt per portie 10 g boter in een pannetje en bak de appeltjes in 8 min. goudbruin.
  4. Serveer met een bolletje speculaasijs.
Bron: Allerhande 12-2009
Bereidingstijd: ca. 10 minuten
Voedingswaarde per persoon: 200 kCal
Print dit recept Print dit recept    

1 stip = slecht2 stippen = matig3 stippen = voldoende4 stippen = goed5 stippen = SUPER! (1 stem(men) | gemiddeld: 4,00 punten)
Loading ... Loading ...
 

Laat een reactie achter

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Details weergeven

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close