Tom Collins

Tom CollinsIngrediënten per glas:

  • 4 cl gin
  • sap van 1 limoen
  • 1 theelepel suiker
  • 2 druppels Angostura
  • soda om bij te vullen
  • ijsblokjes

Bereiding:

  1. Doe de gin, het limoensap, de suiker en de Angostura in een longdrinkglas en roer tot de suiker is opgelost.
  2. Doe er ijsblokjes bij en vul bij met soda.
  3. Garneer met spiraaltjes van limoen- en citroenschil en steek er rietjes in.
Bron: de heerlijkste borrelhapjes en cocktails
Print dit recept Print dit recept    

Geef punten: 1 stip = slecht2 stippen = matig3 stippen = voldoende4 stippen = goed5 stippen = SUPER! (Er heeft nog niemand punten gegeven)
Loading ... Loading ...
 

Laat een reactie achter

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Details weergeven

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close