Thaise kokosgroenten

Thaise kokosgroentenIngrediënten voor 4 personen:

  • 1 rode peper
  • 250 gram broccoli
  • 2 eetlepels roerbakolie
  • 1 zak Thaise groentemix (400 gr, AH)
  • 2 theelepels laos
  • 2 eetlepels limoensap
  • 2 dl kokosmelk
  • 1 groentebouillontablet
  • 2 eetlepels zoetzure chilisaus
  • 10 gram verse knoflookbieslook
  • 10 gram verse koriander

Bereiding:

  1. De peper wassen, halveren en de zaadjes verwijderen. De peper in dunne ringetjes snijden.
  2. De broccoli schoonmaken, wassen en in roosjes verdelen. De Steel schillen en in plakjes snijden.
  3. In een wok olie verhitten. De broccoli en de peper ca. 2 minuten op halfhoog vuur roerbakken.
  4. De groentemix en de laos ca. 1 minuut al omscheppend meebakken.
  5. Het limoensap, de kokosmelk, de bouillontablet, 1 dl water den de chilisaus erdoor roeren. De groenten in ca. 5 minuten onder af en toe roeren beetgaar sudderen.
  6. De knoflookbieslook en de koriander fijn knippen en van het vuur af door de groenten roeren.
Bron: AH eetboekenreeks nummer 6 – roerbakken
Bereidingstijd: circa 20 minuten
Print dit recept Print dit recept    

Geef punten: 1 stip = slecht2 stippen = matig3 stippen = voldoende4 stippen = goed5 stippen = SUPER! (Er heeft nog niemand punten gegeven)
Loading ... Loading ...
 

Laat een reactie achter

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Details weergeven

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close