Sauce piquante (pikante saus)

Sauce piquante (pikante saus)Ingrediënten:

  • 1 ui
  • 2 teentjes knoflook
  • 1 groene paprika
  • 1 rode peper
  • 2 stengels bleekselderij
  • 25 gram bloem
  • 1 blikje tomatenblokjes
  • ¼ liter kippenbouillon
  • 1 eetlepel Cajunkruiden
  • ½ citroen

Bereiding:

  1. Snipper de ui. Snipper de paprika. Maak de peper schoon, haal de pitjes eruit en snijd hem fijn.
  2. Hak de stengels bleekselderij in stukjes. Snijd de citroen in dunne plakjes.
  3. Fruit de ui met de geperste tenen knoflook, de paprika, de rode peper en de bleekselderij.
  4. Voeg 25 gr bloem toe en laat alles ca. 4 minuten zachtjes bakken.
  5. Roer er 1 blikje tomatenblokjes bij, 1/4 liter kippenbouillon, 1 eetlepel Cajunkruiden en de in plakjes gesneden citroen door.
  6. Laat de saus ca. 30 minuten zachtjes sudderen. Lekker bij geroosterd vlees.
Bereidingstijd: circa 45 minuten
Print dit recept Print dit recept    

Geef punten: 1 stip = slecht2 stippen = matig3 stippen = voldoende4 stippen = goed5 stippen = SUPER! (Er heeft nog niemand punten gegeven)
Loading ... Loading ...
 

Laat een reactie achter

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Details weergeven

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close