Sandwich met bacon, sla en tomaat

Sandwich met bacon, sla en tomaatIngrediënten voor 4 personen:

  • 200 gram bacon
  • 8 sneden bruinbrood
  • 4 eetlepels mayonaise
  • 2 rijpe tomaten, in plakken
  • 4 grote slabladeren
  • versgemalen zwarte peper

Bereiding:

  1. Bak de bacon in een antiaanbakpan op een hoog vuur krokant en bruin, en leg het even op keukenpapier.
  2. Besmeer 4 sneden brood met mayonaise, leg daarop de plakjes tomaat en bestrooi ze met versgemalen peper.
  3. Verdeel de krokante bacon over de sneden brood, vervolgens de sla en leg er een snee brood bovenop.
  4. Snijd de boterhammen schuin doormidden en verpak de sandwiches per stuk in plasticfolie.

Tips:

  • Alleen als je de sandwiches direct na bereiding opeet, is het lekker om de boterhammen te roosteren voordat je ze belegt.
Bron: Allerhande 4 – 2006
Bereidingstijd: ca. 10 minuten
Voedingswaarde per persoon: 470 kcal
Print dit recept Print dit recept    

Geef punten: 1 stip = slecht2 stippen = matig3 stippen = voldoende4 stippen = goed5 stippen = SUPER! (Er heeft nog niemand punten gegeven)
Loading ... Loading ...
 

Laat een reactie achter

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Details weergeven

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close