Romige mango-yoghurttoetjes

Romige mango-yoghurttoetjesIngrediënten voor 4 personen:

  • 140 ml slagroom
  • 425 gram mangoschijfjes uit blik (uitgelekt)
  • 200 gram Griekse yoghurt
  • 1 theelepel vanille-extract
  • 1 rijpe mango

Bereiding:

  1. Klop de room totdat er zachte pieken ontstaan. Pureer de mangoschijfes in de keukenmachine of druk ze door een zeef.
  2. Meng de puree goed door de yoghurt en roer er daarna voorzichtig de room en het vanille-extract door.
  3. Snijd de bolle zijkanten van de mango dicht bij de pit af. Maak aan een van de zijkanten met een scherp mes kruiselings inkepingen in het vruchtvlees. Duw het vel naar boven zodat het vruchtvlees aan de oppervlakte ligt en snijd de blokjes eraf. Schil de andere zijde en maak dunnen plakjes van het vruchtvlees.
  4. Roer de mangoblokjes door het mengsel en verdeel dit over de schaaltjes. Zet deze 2 uur afgedekt in de koelkast en garneer ze voor het opdienen met de mangoschijfjes.
Bron: Quick & tasty tapas
Bereidingstijd: 20 minuten (excl. 2 uur koeltijd)
Print dit recept Print dit recept    

Geef punten: 1 stip = slecht2 stippen = matig3 stippen = voldoende4 stippen = goed5 stippen = SUPER! (Er heeft nog niemand punten gegeven)
Loading ... Loading ...
 

1 reactie op “Romige mango-yoghurttoetjes”

  • debby zegt:

zeer lekker recept, het hele gezin heeft er van genoten.
bedankt

  • Datum: 14.04.2010
  • Tijd: 09:44 uur
  •  
 

Laat een reactie achter

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Details weergeven

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close