Physalisbonbons

PhysalisbonbonsIngrediënten:

  • 200 gram witte chocolade
  • 1 bakje physalisbessen
  • bakpapier

Bereiding:

  1. Smelt de chocolade en laat de gesmolten chocolade al roerende een beetje afkoelen. Maak de lampionnetjes van de physalisbessen open.
  2. Doop de bes in de witte chocolade en laat de bonbons op een vel bakpapier opstijven.

Tips:

  • Physalis: Deze smaakvolle bessen worden heel het jaar door verschillende productiegebieden in de wereld aangeleverd, maar zijn vooral tijdens de feestdagen goed verkrijgbaar. Gebruik de physalis dus eens in één van je salades of als garnering bij een dessert.
Bron: Lekker Leven – december 2006
Bereidingstijd: ca. 15 minuten
Print dit recept Print dit recept    

1 stip = slecht2 stippen = matig3 stippen = voldoende4 stippen = goed5 stippen = SUPER! (1 stem(men) | gemiddeld: 5,00 punten)
Loading ... Loading ...
 

Laat een reactie achter

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Details weergeven

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close