Peach Blossom

Peach BlossomIngrediënten per glas:

  • ijsblokjes
  • 4 cl witte rum
  • 1 cl ‘crème de framboise’
  • 6 cl perziknectar
  • bitter lemon om bij te vullen
  • stukje nectarine
  • cocktailkers

Bereiding:

  1. Doe een paar ijsblokjes in een longdrinkglas en giet de rum, de frambozenlikeur en de perziknectar erbij.
  2. Meng alles met een roerstokje tot het glas koud wordt. Vul bij met goed gekoelde bitter lemon.
  3. Garneer met een stukje nectarine en een cocktailkersje.
Bron: de heerlijkste borrelhapjes en cocktails
Print dit recept Print dit recept    

Geef punten: 1 stip = slecht2 stippen = matig3 stippen = voldoende4 stippen = goed5 stippen = SUPER! (Er heeft nog niemand punten gegeven)
Loading ... Loading ...
 

Laat een reactie achter

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Details weergeven

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close