Monchoutaart met kersen

Monchoutaart met kersenIngrediënten:

  • 4 blaadjes gelatine
  • 1 pak lange vingers (of een kant-en-klare bodem)
  • 3 pakjes MonChou à 100 gram
  • 75 gram basterdsuiker
  • 1 zakje vanillesuiker
  • 250 ml slagroom
  • 1 blik vlaaivulling kersen

Bereiding:

  1. Week de gelatine 10 minuten in ruim koud water.
  2. Verdeel de lange vingers over de bodem van een springvorm van 22 cm doorsnede.
  3. Klop met de mixer de MonChou met de suiker en vanillesuiker glad.
  4. Klop in een aparte schaal de slagroom stijf.
  5. Los de uitgeknepen gelatine op in 3 eetlepels warm water.
  6. Schep eerst de gelatine door de MonChou en daarna de slagroom.
  7. Verdeel het mengsel over de bodem van lange vingers en strijk de bovenkant glad.
  8. Verdeel hierover de vlaaivulling. Laat de taart minimaal 3 uur in de koelkast opstijven.
Bron: MonChou-recepten
Bereidingstijd: ca. 15 minuten (excl. tijd om op te stijven)
Print dit recept Print dit recept    

1 stip = slecht2 stippen = matig3 stippen = voldoende4 stippen = goed5 stippen = SUPER! (1 stem(men) | gemiddeld: 3,00 punten)
Loading ... Loading ...
 

Laat een reactie achter

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Details weergeven

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close