Mediterrane Yoghurtsaus

Mediterrane YoghurtsausIngrediënten voor 4 personen:

  • ¼ zakje verse Italiaanse-kruidenmix
  • 4 gedroogde tomaatjes op olie (uit een potje)
  • 8 zwarte olijven zonder pit
  • 1 bakje Griekse yoghurt
  • 2 theelepels gehakte knoflook (uit een potje)
  • (versgemalen) vierseizoenenpeper

Bereiding:

  1. Ris de blaadjes van de kruiden en knip deze fijn. Hak de tomaatjes en de olijven fijn en meng deze door de yoghurt.
  2. Roer de kruiden en de knoflook erdoor en breng op smaak met zout en peper. Laat de saus ca. 2 uur afgedekt in de koelkast staan zodat de smaak zich kan ontwikkelen.
  3. Roer de saus nogmaals door en serveer deze op kamertemperatuur

Tips:

  • Lekker bij geroosterde groenten, lamsvlees en entrecote.
Bron: Allerhande
Bereidingstijd: ca. 10 minuten & 2 uur wachttijd
Voedingswaarde per persoon: 85 kcal
Print dit recept Print dit recept    

Geef punten: 1 stip = slecht2 stippen = matig3 stippen = voldoende4 stippen = goed5 stippen = SUPER! (Er heeft nog niemand punten gegeven)
Loading ... Loading ...
 

Laat een reactie achter

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Details weergeven

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close