Komkommersalsa

KomkommersalsaIngrediënten voor 4 personen:

  • 1 komkommer
  • zout
  • 1 rode peper
  • 1 limoen
  • 4 takjes koriander
  • (versgemalen) vierseizoenenpeper

Bereiding:

  1. Schil de komkommer, halveer deze overdwars en snijd hem in heel kleine blokjes. Doe de blokjes in een zeef en bestrooi ze met zout.
  2. Was de peper, maak hem schoon en hak hem fijn. Boen de Limoen goed schoon en rasp de schil eraf. Pers de limoen uit. Hak de koriander fijn.
  3. Druk het vocht uit de komkommerblokjes en doe ze in een schaaltje. Schep de peper, limoenschil, koriander en 1 eetlepel limoensap erdoor.
  4. Breng op smaak met peper en zout. Zet de salsa ca. 2 uur afgedekt in de koelkast zodat de smaak zich kan ontwikkelen.
  5. Roer de saus nogmaals door en serveer hem koud.

Tips:

  • Lekker bij geroosterde drumsticks, vis en lamsvlees.
Bron: Allerhande
Bereidingstijd: ca. 20 minuten & 2 uur wachttijd
Voedingswaarde per persoon: 10 kcal
Print dit recept Print dit recept    

Geef punten: 1 stip = slecht2 stippen = matig3 stippen = voldoende4 stippen = goed5 stippen = SUPER! (Er heeft nog niemand punten gegeven)
Loading ... Loading ...
 

Laat een reactie achter

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Details weergeven

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close