Kip tandoori met MonChou

Kip tandoori met MonChouIngrediënten voor  personen:

  • 300 gram sperziebonen
  • 4 aardappels
  • zout & peper
  • 200 gram kipfilet in blokjes
  • 3 eetlepels olie
  • 1 klein blikje tomatenpuree
  • 1 à 2 theelepels tandoorikruiden
  • 1 pakje MonChou à 100 gram

Bereiding:

  1. Snijd de aardappels in blokjes. Kook de aardappels en sperziebonen in water met zout in 8 minuten beetgaar. Giet ze af.
  2. Bestrooi de kipfilet met zout en peper.
  3. Verhit de olie ineen grote koekenpan en bak de kipfilet bruin.
  4. Voeg de tomatenpuree en de tandoorikruiden toe en bak nog 2 minuten.
  5. Voeg de MonChou toe en roer tot de MonChou gesmolten is.
  6. Voeg de aardappels en de sperziebonen met een halve dl water toe en verhit de kipschotel tot deze door en door warm is.
Bron: MonChou recepten
Bereidingstijd: circa 25 minuten
Print dit recept Print dit recept    

1 stip = slecht2 stippen = matig3 stippen = voldoende4 stippen = goed5 stippen = SUPER! (2 stem(men) | gemiddeld: 4,00 punten)
Loading ... Loading ...
 

Laat een reactie achter

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Details weergeven

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close