Kaneelvingers

KaneelvingersIngrediënten voor 12 stuks:

  • 2 plakjes roomboterbladerdeeg (diepvries)
  • 2 eetlepels kristalsuiker
  • 2 theelepels kaneelpoeder
  • 1 eidooier

Materialen:

  • pizzasnijder
  • bakpapier
  • bakplaat

Bereiding:

  1. Laat twee plakjes bladerdeeg ontdooien. Verwarm de oven voor op ca. 210°C.
  2. Klop de eidooier los in een kommetje en besmeer de plakjes bladerdeeg met het eigeel.
  3. Strooi de suiker en de kaneel over het bladerdeeg en snijdt het deeg met de pizzasnijder (of met een scherp mes) in 6 reepjes per plakje.
  4. Leeg de deegreepjes op een met bakpapier beklede bakplaat en bak de kaneelvingers in ca. 15 minuten af in de voorverwarmde oven.
Bron: eigen recept
Bereidingstijd: ca. 10 minuten + 10 minuten ontdooien en 15 minuten bakken
Print dit recept Print dit recept    

1 stip = slecht2 stippen = matig3 stippen = voldoende4 stippen = goed5 stippen = SUPER! (1 stem(men) | gemiddeld: 1,00 punten)
Loading ... Loading ...
 

Laat een reactie achter

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Details weergeven

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close