Exotische lycheechampagne

Exotische lycheechampagneIngrediënten voor 4 personen:

  • 8 lychees
  • 4 champagneglazen
  • 400 ml rosé cava

Bereiding:

  1. Pel de lychees en verwijder voorzichtig de pit. Leg de lychees ca. 3 uur in de diepvries.
  2. Leg in elk glas 2 bevroren lychees en verdeel de rosé cava over de glazen.

Tips:

  • Lychees worden rijp geplukt en zijn zo’n tien dagen in de koelkast houdbaar. De rozerode harde, leerachtige schil van een rijpe lychee kun je gemakkelijk met de hand pellen.
Bron: Lekker Leven – december 2006
Bereidingstijd: ca. 5 minuten & 3 uur vriestijd
Print dit recept Print dit recept    

Geef punten: 1 stip = slecht2 stippen = matig3 stippen = voldoende4 stippen = goed5 stippen = SUPER! (Er heeft nog niemand punten gegeven)
Loading ... Loading ...
 

Laat een reactie achter

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Details weergeven

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close