Exotische fruittaart

Exotische fruittaartIngrediënten:

  • 150 gram kokoskoekjes
  • 75 gram gesmolten boter
  • 2 blikjes tropisch fruitcocktail (430 ml)
  • 4 blaadjes gelatine
  • 2 pakjes MonChou à 100 gram
  • 75 gram basterdsuiker
  • 125 ml slagroom

Bereiding:

  1. Vet een springvorm van 22 cm in met boter. Verkruimel de koekjes en meng de boter erdoor.
  2. Verdeel het mengsel over de bodem van de taartvorm en druk het met een lepel aan.
  3. Laat het fruit uitlekken en vang het sap op ( 2½ dl). Week de gelatine in koud water.
  4. Verhit 6 eetlepels van het sap en los hierin, van het vuur, de uitgeknepen gelatine op.
  5. Roer dit door de rest van het sap. Roer de MonChou met de suiker met een mixer glad.
  6. Roer het gelatine-mengsel erdoor. Klop de slagroom stijf en spatel dit door de MonChou.
  7. Verdeel het mengsel over de koekjesbodem en laat het in de koelkast minstens 3 uur opstijven.
  8. Verdeel het tropische fruit over de bovenkant van de taart en verwijder de rand van de springvorm.
Bron: MonChou recepten
Bereidingstijd: ca. 20 minuten (excl. tijd voor het opstijven)
Print dit recept Print dit recept    

1 stip = slecht2 stippen = matig3 stippen = voldoende4 stippen = goed5 stippen = SUPER! (1 stem(men) | gemiddeld: 5,00 punten)
Loading ... Loading ...
 

Laat een reactie achter

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Details weergeven

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close