Dips voor bij de chips

Dips voor bij de chips

3 soorten dips

  • Kruidendip
  • Bananenchutney
  • Tomatendip

Kruidendip:

  • Meng door 1 bekertje (125 ml) crème fraîche of zure room of 100 ml yoghurt en 1 eetlepel mayonaise, 1 theelepel pesto, 1 eetlepel gehakte peterselie of bieslook (vers of diepvries), versgemalen peper en 1 teentje geperste knoflook.
  • Voedingswaarde bij 2 personen: 214 kcal

Bananenchutney:

  • Pureer 1 gepelde banaan met de staafmixer of prak de banaan met een vork. Meng er ½ eetlepel citroensap, 2 eetlepels mayonaise, 1½ theelepel kerriepoeder en peper naar smaak door.
  • Voedingswaarde bij 2 personen: 152 kcal

Tomatendip:

  • Meng 1 dl tomatenketchup of 2 eetlepels tomatenpuree en 2 eetlepels bouillon met 1 theelepel sambal oelek, 1 theelepel sojasaus (ketjap manis), 1 gesnipperd sjalotje en 1 eetlepel gehakte peterselie
    (vers of diepvries). Voeg, als de dip te pittig is, een mespuntje suiker toe.
  • Voedingswaarde bij 2 personen: 72 kcal

Tip:

Bron: Boodschappen 3 – 2006
Bereidingstijd: ca. 10 minuten
Print dit recept Print dit recept    

Geef punten: 1 stip = slecht2 stippen = matig3 stippen = voldoende4 stippen = goed5 stippen = SUPER! (Er heeft nog niemand punten gegeven)
Loading ... Loading ...
 

Laat een reactie achter

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Details weergeven

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close