Crostini met roomkaas

Crostini met roomkaasIngrediënten voor 12 stuks:

  • 12 sneetjes stokbrood
  • 50 gram knoflookboter
  • 100 gram magere spekblokjes
  • 2  bosuitjes
  • 200 gram verse roomkaas
  • 2 eetlepels zongedroogde tomaten op olie
  • versgemalen peper

Bereiding:

  1. Verwarm de ovengrill voor. Bestrijk de sneetjes brood met de knoflookboter en rooster ze onder de grill goudbruin.
  2. Bak intussen de spekblokjes knapperig en schep ze op keukenpapier. Snijd de schoongemaakte bosuitjes in ringetjes en houd het lichte en het groene deel apart.
  3. Doe de roomkaas, de uitgelekte tomaten, het spek, het lichtgekleurde deel van de bosuitjes en wat peper in de foodprocessor en laat kort draaien.
  4. Bestrijk de sneetjes met het roomkaasmengesl en bestrooi ze met het groen van de bosuitjes.
Bron: Boodschappen 4 – 1999
Bereidingstijd: circa 20 minuten
Print dit recept Print dit recept    

1 stip = slecht2 stippen = matig3 stippen = voldoende4 stippen = goed5 stippen = SUPER! (1 stem(men) | gemiddeld: 4,00 punten)
Loading ... Loading ...
 

Laat een reactie achter

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Details weergeven

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close