Carpaccio van gerookte zalm met extra vergine olie en citroen

Carpaccio van gerookte zalm met olie en citroenIngrediënten voor 4 personen:

  • 60 ml extra vergine olijfolie
  • 3 eetlepels citroensap
  • 2 theelepels hele kappertjes
  • 350 gram gerookte zalm (3 à 4 plakken per persoon)
  • 1 eetlepel grof gesneden peterselie
  • 1 kleine rode ui (fijngesnipperd)
  • versgemalen zwarte peper
  • extra kappertjes voor de garnering

Bereiding:

  1. Klop de olie, citroensap en kappertjes in een kom door elkaar.
  2. Schik de gerookte zalm en de gesnipperde ui op 4 borden.
  3. Besprenkel het gerecht met de dressing en strooi er de peterselie, versgemalen zwarte peper en kappertjes overheen. Serveer meteen.
Bron: Eten uit de tapasbar
Bereidingstijd: ca. 10 minuten
Print dit recept Print dit recept    

Geef punten: 1 stip = slecht2 stippen = matig3 stippen = voldoende4 stippen = goed5 stippen = SUPER! (Er heeft nog niemand punten gegeven)
Loading ... Loading ...
 

Laat een reactie achter

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Details weergeven

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close