Kipsaté met vijgen en knoflook

Kipsaté met vijgen en knoflookIngrediënten voor 4 personen:

  • 750 gram kipfilet (in blokjes)
  • 150 gram gedroogde vijgen
  • 1 teentje knoflook (uitgeperst)
  • 100 ml witte wijn
  • 8 satéprikkers

Bereiding:

  1. Snijd drie vijgen in blokjes en kook ze met de knoflook en wat zout 10 minuten in de wijn.
  2. Rijg de kipblokjes en de vijgenstukjes om en om aan de satéprikkers en rooster ze op een hete barbecue.

Tips:

  • Leg de houten satéprikkers eerst 30 minuten in water om verbranden te voorkomen.
Bron: Allerhande 7 – 2006
Bereidingstijd: ca. 25 minuten
Print dit recept Print dit recept    

Geef punten: 1 stip = slecht2 stippen = matig3 stippen = voldoende4 stippen = goed5 stippen = SUPER! (Er heeft nog niemand punten gegeven)
Loading ... Loading ...
 

Laat een reactie achter

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Details weergeven

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close