Info

Welkom op internetrecepten!

Speciaal voor jou hebben wij op deze website veel lekkere recepten verzameld. Aan de rechterzijde van de pagina vind je alle navigatie. Blader door de site via de categorieën of de ingrediënten. Bekijk de bestbeoordeelde recepten, beoordeel zelf een recept of voeg commentaar toe aan een recept. Heb je een tip of een lekkere variatie op een recept. Geef het door, dan kunnen andere bezoekers het ook eens uitproberen. Wil je in het algemeen iets kwijt over de website of gewoon laten weten dat je de site hebt bezocht, schrijf dan een krabbel in het gastenboek.

De recepten van internetrecepten zijn eenvoudig te printen en door te sturen naar een vriend, collega of naar jezelf. Deze functies kun je alleen gebruiken als je het recept openklikt via de link “Bereiding”. Ben je op zoek naar iets speciaals, gebruik dan de uitgebreide zoekfunctie van deze website.

Wij hopen dat jullie op deze vernieuwde site weer net zoveel lekkere recepten zullen vinden als jullie van ons gewend zijn uit het verleden. Natuurlijk zijn de meeste recepten voorzien van menusuggesties, wijnadviezen en foto’s. Wil je ons helpen groeien … stem dan op ons in de Culinaire Top 50.

Voor de lekkerste tapas-recepten en amuse-recepten verwijzen wij je door naar onze andere websites: www.tapas-recepten.nl en www.amuse-recepten.nl. En neem voor extra feestelijke recepten een kijkje op onze kerstwebsite www.kerstrecepten.net en onze paaswebsite www.paasrecepten.net. Tot slot wensen wij jou veel kookplezier en een smaakvol 2009!

Met vriendelijke groeten,

Het team van internetrecepten