Crostini met roomkaas

Crostini met roomkaasIngrediënten voor 12 stuks:

  • 12 sneetjes stokbrood
  • 50 gram knoflookboter
  • 100 gram magere spekblokjes
  • 2  bosuitjes
  • 200 gram verse roomkaas
  • 2 eetlepels zongedroogde tomaten op olie
  • versgemalen peper

Bereiding:

  1. Verwarm de ovengrill voor. Bestrijk de sneetjes brood met de knoflookboter en rooster ze onder de grill goudbruin.
  2. Bak intussen de spekblokjes knapperig en schep ze op keukenpapier. Snijd de schoongemaakte bosuitjes in ringetjes en houd het lichte en het groene deel apart.
  3. Doe de roomkaas, de uitgelekte tomaten, het spek, het lichtgekleurde deel van de bosuitjes en wat peper in de foodprocessor en laat kort draaien.
  4. Bestrijk de sneetjes met het roomkaasmengesl en bestrooi ze met het groen van de bosuitjes.
Bron: Boodschappen 4 – 1999
Bereidingstijd: circa 20 minuten
Print dit recept Print dit recept     Stuur dit recept door! Stuur dit recept door!

1 stip = slecht2 stippen = matig3 stippen = voldoende4 stippen = goed5 stippen = SUPER! (1 stem(men) | gemiddeld: 4,00 punten)
Loading ... Loading ...
 

Laat een reactie achter