Ananassalade

AnanassaladeIngrediënten voor 4 personen:

  • 1 verse ananas
  • 2 eetlepels citroensap
  • 1 eetlepel vloeibare honing
  • 125 gram mascarpone
  • 8 blaadjes verse basilicum
  • 1 zakje vanillesuiker

Bereiding:

  1. Maak de ananas schoon en snijd hem in de lengte in dunne plakken. Rooster de plakken in een hete grillpan zodat aan weerszijden goudbruine strepen ontstaan.
  2. Klop de citroensap en de vloeibare honing door de mascarpone. Stapel enkele plakken warme ananas dakpansgewijs op vier borden en druppel de mascarponedressing eroverheen.
  3. Snijd de blaadjes basilicum in fijne reepjes en meng ze met de vanillesuiker. Strooi dit mengsel over de ananassalade.
  4. Lauwwarm is deze salade het lekkerst.
Bron: Boodschappen 4 – 2006
Bereidingstijd: ca. 15 minuten
Voedingswaarde per persoon: 175 kcal
Print dit recept Print dit recept    

Geef punten: 1 stip = slecht2 stippen = matig3 stippen = voldoende4 stippen = goed5 stippen = SUPER! (Er heeft nog niemand punten gegeven)
Loading ... Loading ...
 

Laat een reactie achter

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Details weergeven

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close